Datum
Afbeelding
Het was donker buiten, aardedonker. Zo donker als je in een kerstverhaal zou verwachten. Het beetje licht dat er was, kwam van een miljoen sterren die heldere gaatjes prikten in een onwezenlijk zwarte koepel. Zo begint het verhaal geschreven door Maarten Hartog, over drie astronauten die in hun capsule rond de aarde zweven. De internationale bemanning is al geruime tijd in het heelal en zullen spoedig terugkeren naar aarde. Of toch niet..?

Datum
Afbeelding

Op zondag 13 november heeft St. Caecilia een studiedag en om 15:30 optreden voor de bewoners van woongemeenschap Breidablick in Middenbeemster. Dit is onder leiding van de Spaanse dirigent-in-opleiding Gabriel Gonzalez Jiménez. De muziek zal ook Spaanse invloeden hebben.

Naast de bewoners zijn andere geïnsteresseerden ook van harte welkom om te komen luisteren.


De zon schijnt en we mogen weer! Dus niet een, niet twee maar liefst drie buitenconcerten geeft St. Caecilia op bijzondere plekken in Hoorn. 21 mei om 16:00 uur bij MAK Blokweer 21 mei om 20:00 uur bij de St. Martinuskerk Zwaag 22 mei om 13:00 uur bij de Hoofdtoren Hoorn Drie plekken, drie concerten, drie verrassingen!

Datum
Afbeelding
- Het kerstconcert is geannuleerd - De kans is klein dat u dit jaar al live muziek heeft gehoord. Dat kan alsnog! Wij zullen twee concerten geven in een ruim ingerichte zaal waar bij ieder concert dertig personen aanwezig mogen zijn om zo toch de kerstsferen te mogen brengen met inachtneming van de coronaregels. De concerten zullen plaatsvinden in de Pancratiuskerk in Oosterblokker op zondag 20 december. De aanvang van het eerste concert is om 14.30 uur en de aanvang van het tweede concert is om 16.00 uur. U zult dan ongeveer 45 minuten van onze kerstklanken kunnen genieten! Bovendien is dit concert dit jaar extra speciaal, omdat dit ook ons enige concert van 2020 zal zijn!