Heuse danskampioenen zijn tijdens het Dance, Dance, Dance concert te gast: de Nederlandse kampioenen onder de 21 jaar (en 8ste op het WK!) Glenn & Renske. Maar ook freestyler Vuong Ngo en daarnaast 40 dansers van Dansschool Moves Hoorn&Opperdoes die hun kunsten laten zien op de choreografie van Talitha Bennis.

Datum
Afbeelding

In het nieuwe jaar staat er weer een nieuw concert op de planning bij St. Caecilia Zwaag: latin, ballroom, freestyle en dat met fanfaremuziek….een bijzondere combinatie! Bij dit concert komen de klanten van het orkest samen met de dans van dansers Glenn, Renske en Vuong van dansschool Moves. Verschillende muziekstijlen dus ook verschillende dansstijlen komen aan bod. St. Caecilia speelt de muziek en de dansers zullen hierop hun kunsten laten zien. De klassiekere muziek wordt afgewisseld met lichtere muziek van bands zoals Coldplay en Queen.

Het is net als fietsen… Heb je in het verleden een muziekinstrument bespeeld maar ben je op een gegeven moment gestopt met muziek maken? Als je muziek hoort, begint het dan weer te kriebelen? Muziek maken is net als fietsen, je verleert het nooit…. Maar met een beetje hulp kun je wel kijken of je het nog leuk vindt en weer in de vingers krijgt. Daarom start St. Caecilia Zwaag vanaf oktober een herintredersklas: een individuele intake en vervolgens 3 a 4 groepslessen voor iedereen die erover denkt om weer terug te keren naar een muzikale en gezellige club als St. Caecilia.

Datum
Afbeelding

Als opwarmertje voor het Ik Hou Van Holland-concert op 4 juni, zullen we op zondag 14 mei een concert geven op een heel bijzondere locatie: Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom!

Op deze speciale locatie zullen wij u een voorproefje geven van wat de fanfare in zijn mars heeft!