Titel

Dance, dance, dance met St. Caecilia

Datum
Aankondiging poster

In het nieuwe jaar staat er weer een nieuw concert op de planning bij St. Caecilia Zwaag: latin, ballroom, freestyle en dat met fanfaremuziek….een bijzondere combinatie! Bij dit concert komen de klanten van het orkest samen met de dans van dansers Glenn, Renske en Vuong van dansschool Moves. Verschillende muziekstijlen dus ook verschillende dansstijlen komen aan bod. St. Caecilia speelt de muziek en de dansers zullen hierop hun kunsten laten zien. De klassiekere muziek wordt afgewisseld met lichtere muziek van bands zoals Coldplay en Queen. Leuk om te noemen is ook dat de herintreders inmiddels zijn aangesloten bij de repetities en tijdens het concert deel zullen uitmaken van het orkest. Waar en wanneer vindt het concert plaats? In de sfeervolle Oosterkerk in Hoorn, op zondagmiddag 21 januari 2024 om 15.00 uur. 


Kaarten voor het concert zijn €10 en te reserveren via info@stcaecilia.com en ook aan de deur verkrijgbaar. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Zie ook: https://stcaecilia.com/nl/nieuws/danskampioenen-bij-dance-dance-dance


Ter voorbereiding op het concert hebben we in november een gezellige repetitiedag gehad in het gebouw van de Showband Hoorn. Er werd niet alleen gerepeteerd, maar er was ook ruimte voor spellen, bowlen en een quiz. En eind november hebben we met een kleine club Sinterklaasliedjes gespeeld bij de kinderen van dagopvang de Carrousel in Hoorn. Dit optreden is ontstaan via de Beursvloer van de Westfriese Uitdaging. De school zocht muzikanten voor Sinterklaas…. en wij kunnen muziek maken dus een mooie match en leuk optreden! 


Dan nog de laatste update van dit jaar: sinds begin december heeft St. Caecilia weer een officieel bestuur. Na een aantal jaren zonder vast bestuur maar met commissies, hebben Dianne Beerepoot (voorzitter), Rinske de Graaf en Inge Olijve zich verkiesbaar gesteld en zijn gekozen tijdens de jaarvergadering. Voorwaarts dus, en op naar het 110-jarig bestaan in 2024.