Uitwisseling St. Peter und Paul 2017

Sponsoring waar muziek in zit


Verenigingen vormen mede het kloppende hart van het dorpsleven. Dat kunnen wij niet zonder financiële steun. Daarom gaan wij graag een relatie aan met ondernemers uit het dorp.

U ondersteunt de vereniging met financiële middelen of in natura en wij leveren een passende tegenprestatie. Zo kunnen wij onze rol blijven vervullen bij evenementen als Koningsdag, de 4 mei herdenking, Sinterklaas, Carnaval en natuurlijk onze concerten. En kunnen wij bijvoorbeeld leerlingen blijven opleiden.

Mogelijkheden

Sponsoring kan op verschillende manieren. Wij leggen graag een koppeling tussen de sponsor en het doel waarmee hij of zij ons steunt, zodat u als sponsor precies weet waar uw bijdrage aan besteed wordt. Het is immers leuker om te weten dat voor uw sponsorbedrag bijvoorbeeld een muziekstuk is aangeschaft dan dat het in de algemene middelen is beland.

Sponsoring is al mogelijk vanaf € 100,= per jaar. En als dat bedrag te hoog is, kan u met uw onderneming ook supervriend worden voor € 50,=.

Onze tegenprestatie, wat kunnen wij voor u doen?

Sponsoring betekent vooral “goodwill”. Wij bieden uiteraard ook meer concrete tegenprestaties, zoals naamsvermelding, toegangskaarten voor concerten, naamsverbinding aan onze optredens en serenades bij speciale gelegenheden in uw bedrijf. Voor iedere sponsor creëren wij een bij het sponsorbedrag passend aanbod.

Wilt u meer weten? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op, of neem direct contact op met Jan Olijve, 06 184 85 995

Bestaat uit 10 cijfers (zonder spaties)

Bijvoorbeeld 1234AB

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?